Opvallende KWPN ruin te koop!

Prijs: 2000 - 4000 | Geplaatst: ma, 2020-01-06 10:18
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
9 jaar
Stokmaat:
173 cm
Kleur:
Bruin
Ras / stamboek:
KWPN
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Tessa
Vader: 
Viceroy T
Vader van moeder: 
Peter Pan

Opvallende KWPN ruin te koop!

Naam: Fasro
Geslacht: Ruin
Leeftijd: 9 jaar
Hoogte: 1.73
Stamboek: KWPN
Afstammeling: Viceroy T x Peter-Pan

Fasro is een leuke allround ruin. In omgang is het echt een knuffelpaard. Hij is dol op mensen, op aandacht en kruipt het liefst in je broekzak. Hij is correct gebouwd, treedt van zichzelf al goed onder met zijn achterbenen en heeft een mooie zelfhouding als hij vrij loopt. Met zijn gekke aftekening is hij ook zeker een opvallende verschijning!

Fasro is bij ons altijd recreatief bereden geweest en gaat wekelijks mee naar de clublessen. Onder het zadel heeft hij drie nette gangen, een goede galop en loopt hij gemakkelijk nageeflijk. Ondanks dat hij springgefokt is, misstaat hij zeker niet in het dressuur werk. Hij kan heel mooi lopen. Fasro is nooit officieel uitgebracht op wedstrijd. Springen vind hij leuk maar hebben er niet veel met hem gedaan. Hij is ook wel eens mee geweest naar het bos of naar de dijk. Hier was hij ook braaf met andere paarden erbij. Fasro is erg slim en soepel in zijn lijf waardoor je hem tijdens het rijden goed bezig moet houden. Doe je dat niet of snapt hij niet wat je bedoelt dan gaat hij zelf taakjes verzinnen. Daarom is hij niet geschikt voor een onzekere of beginnende ruiter!!!

Fasro is klinisch en rontgologisch gekeurd. Klinisch is hij helemaal gezond. Rontgologisch bleek hij een bemerking te hebben aan zijn linker voorbeen. Hierop scoorde hij een 3-4 door een vlekje op zijn straalbeen en een haakje aan de buitenkant van de kogel. Daarom verkopen we hem recreatiepaard en valt deze topper in de lagere prijsklasse. Keuringen mogen overgedaan worden op kosten van de koper.

Fasro is bij ons geboren en altijd in ons bezit geweest. Hij heeft nooit kreupel gelopen of iets gemankeerd. Wij hebben nooit iets gemerkt van de bemerking in zijn been. Zijn medische geschiedenis is volledig bekend.

We vinden het belangrijk dat hij een goed plekje krijgt bij iemand die zijn karakter net zo leuk vind als wij. Serieuze geïnteresseerde zijn welkom om kennis te komen maken met hem. Hij staat gestald in Overasselt (omgeving Nijmegen). Handelaren of maneges hoeven niet te reageren.

Filmpjes ontvangen? Stuur me even een appje.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina