Prachtige grote tinker ruin 160cm

Prijs: notk | Geplaatst: zo, 2024-03-24 14:26

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
12 jaar
Stokmaat:
160 cm
Kleur:
Bont
Ras / stamboek:
Tinker
Stamboekpapier:
Nee
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Onbekend
Vader: 
Onbekend
Vader van moeder: 
Onbekend

Na lang wikken en wegen en met veel verdriet ga ik opzoek naar een liefdevol huis voor mijn mooie tinker ruin van 1.60. Ik ben en blijf zelf te onzeker en angstig daarom gun ik hem iemand die lekker verder met hem aan de slag wilt hij heeft een goud hartje en een super karakter.

Charlie is een lieve ruin van 12 jaar oud,, sociaal met andere paarden. Gaat netjes iedere 6 weken naar de hoefsmid, 2x per jaar de tandarts en 2x per jaar de zadelmaker. 2x per jaar komt ook de osteopaat en vaker indien nodig overal is hij braaf bij. Charlie is  PSSM 1 vrij in december zijn enting gehad 2x per jaar wordt hij ontwormd, verkeersmak en super braaf in de omgang heeft echt veel respect voor je,, trailerladen is geen probleem en loopt die netjes op en af. Charlie is nog nooit ziek geweest en in 2017 bij aankoop klinisch goedgekeurd. Gevorderd in Grondwerk dat ben ik ook 2 jaar intensief gaan trainen omdat Charlie het opstappen erg  spannend vind als je hem daarin de tijd en rust geeft loopt die erna super braaf zijn rondje, in de bak kan die ook een aantal oefeningen onder het zadel en een net Bproefje lopen wat die ook graag doet maar heb hem voornamelijk recreatief gereden dat is meer mijn ding. Super braaf op buitenrit met andere alleen wordt nog even een uitdaging maar zeker niet onmogelijk. 

Niet geschikt voor onzekere of onervaren ruiters. 

Charlie staat nu 24/7 buiten op een paddock paradise met suikerarm hooi en beperkt op gras en dat bevalt goed. Hij heeft heel licht rasp linksvoor wat ik al een paar jaar onder controle heb verder heeft hij nette benen geen CPL of Mok staat zonder ijzers.

Charlie heeft jaarlijks last van pollenallergie maar goed te ondrdrukken met een neusnetje en dagelijks oerbalans. 

Handelaren of maneges hoeven niet te reageren. Wil graag contact houden na verkoop kan of wil je dat niet dan liever niet reageren.

Charlie wordt alleen verkocht met al zijn toebehoren en dat is een hoop:

thorowgood zadel met verwisselbare boom, presteq hoofdstel met extra teugels,2 zweetdekens, 2 0grams regendekens, 2 100gram dekens, 10 halsters,15 dekjes, reflecterende regen, vliegen, zweet uitrijdekens, lemieux vliegenmaker en franjes voor aan het halster net uv werende neuslapje vanwege zijn witte neus, Grondwerk spullen touwhalsters leadrope en stick, longeer spullen de singel,dubbele lijnen,enkele lijn en de zweep. poetsspullen, supplementen en shampoo´s, extra VZH singel en een dekjeshanger voor aan de zadelkast en zijn voertonnen en bakken.

 

Kortom een heel compleet paard.

Voor verdere vragen ,filmpjes, foto's  of bezichtiging stuur me gerust een bericht.

vraagprijs is vast met al zijn toebehoren wat pas afgelopen november nog is nagekeken en aangemeten.

Registreer en log in om contact op te nemen met deesjuh1994.
↑ Naar het begin van de pagina