Stalling voor alle ponys

Prijs: €70,00 | Geplaatst: ma, 2020-01-06 14:22
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Er zijn 2 verschillende plekken beschikbaar vanaf 1 maart

Ponys tot 1,20. Zij komen in de wei bij de shetlanders. Hier zijn 2 plekken beschikbaar. Deze beschikt over een schuilstal. Hierin zijn nu al plekken beschikbaar voor een ruin €70 per maand

Pony's vanaf 1,20. Dit weiland komt per 1 maart vrij. Dit weiland heeft geen schuilstal. Deze worden in voorjaar gebouwd. We beschikken na 1 april over een nieuwe stuk land wat hiervoor wordt ingericht. Nu zijn de stalling kosten dan ook lager. Daarna kun je kiezen of je gebruikt wilt maken van een rijbak / paddock die er bij gemaakt wordt. De huur kosten zullen dan hoger worden. Vraag naar de voorwaarden. In dit land kunnen 4 paarden staan. €120 per maand.

Wij bieden 24/7 weidegang. Wij komen zelf 2x per dag langs voor de controle van de pony’s Bij minder gras worden de pony’s bijgevoerd met hooi/kuil. De kosten zijn exclusief hoefsmid/ontwormen en dierenarts. Wij zijn wel bereid om aanwezig te zijn al de dierenarts of hoefsmid komt. De kosten van het bezoek worden dan apart in rekening gebracht. Omdat er nu meerder pony’s rondlopen laten wij de hoefsmid ongeveer 1x in de 6 tot 8 komen. Je kan je dan inschrijven als je pony mee behandeld moet worden. Door het mest onderzoek van de dierenarts kunnen wij blijven controleren of de wormenkuur nodig is.

Wil je dat je paard extra voer krijgt dan deze worden aangeleverd. Wij zullen dan de pony extra bijvoeren.
We zitten vlak bij het strand. De route langs het strand komt uit op strand Nulde in Putten. De weg is erg rustig.

De hekken zijn voorzien van stroom en gaas.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina